O osebni varnosti za Moja mesta

Nasvet za ohranjanje varnosti pri ustvarjanju krajev na Zemljevidih Bing. Otroci, mlajši od 13 let, ne smejo ustvarjati krajev.

Javni prostori, po katerih lahko iščete, so prikazani kot rezultati, ki so jih prispevali uporabniki. Če določite, da je seznam krajev zaseben, drugi ne bodo mogli iskati po njem, spletni naslov pa lahko še vedno ponudite v skupno rabo. Ker so javna mesta na voljo vsem v internetu, sprejmite pri njihovem shranjevanju nekatere varnostne ukrepe.

Preberite Pravila obnašanja družbe Windows, da boste lažje upoštevali smernice. Otroci, mlajši od 13 let, ne smejo ustvarjati krajev.

Za zagotavljanje varnosti uporabljajte zdrav razum in naslednje nasvete:

  • Vedno mislite na svojo varnost: informacij, za katere ne želite, da bi jih videl kakšen tujec, ne smete spremeniti v informacije javnega značaja. Mislite tudi na varnost družinskih članov in prijateljev.
  • Zaščitite svojo identiteto: ne uporabite svojega pravega imena, imena šole, imena kluba, podjetja, kjer ste zaposleni, ali katere koli druge informacije, ki bi se lahko uporabila za vašo osebno identifikacijo.
  • Zaščitite svoj domači naslov: ne povejte tujcem, kje ste doma.
  • Svoj osebni urnik ohranite zase: ne povejte tujcem, kdaj boste na primer sami doma.
  • Preglejte svoje fotografije: poskrbite, da vaše fotografije ne bodo vsebovale hišne številke, številke registrskih tablic ali drugih podrobnosti za identifikacijo.
  • Preverite skrite podatke: prepričajte se, da metapodatki ali lastnosti vaših fotografij ne vsebujejo podatkov, ki bi se lahko uporabili za vašo osebno identifikacijo.
  • Preverite povezave: ne ustvarjajte povezav do spletnih strani ali dnevnikov, ki vsebujejo informacije, po katerih bi vas bilo mogoče identificirati.
  • Skrbite za varnost drugih: ne ustvarjajte povezav na kakršne koli identifikacijske podatke o drugih in ne dovolite drugim ustvarjanja povezav do vaših osebnih podatkov.

Nekatere tukaj opisane funkcije morda niso na voljo v vaši državi ali regiji.

Sorodne teme

Beleženje najdenega
Pošiljanje povratnih informacij ali prijavljanje zadev

See more videos...