Ogled vremenskih poročil

Oglejte si trenutne vremenske pogoje in petdnevno napoved v Vrstici Bing.

Z gumbom Vreme v orodju Vrstica Bing lahko prikažete vremenske pogoje in napovedi za več mest po svetu. Izberete lahko tudi privzeto mesto in si ogledate trenutne vremenske pogoje, ki se prikažejo na gumbu Vreme.

Ogled vremenskega poročilaexpando image

Gumb Vreme samodejno prikaže grafični prikaz trenutnih vremenskih pogojev za privzeto lokacijo. Če želite več informacij o vremenu, naredite nekaj od tega:

 • Če želite videti podrobne informacije o trenutnih vremenskih pogojih in petdnevno napoved za privzeto lokacijo, kliknite gumb »Vreme« Slika gumba »Vreme« v Vrstici Bing.
 • Če želite videti podrobne informacije o trenutnih vremenskih pogojih za drugo lokacijo, kliknite gumb »Vreme« Slika gumba »Vreme« v Vrstici Bing in se nato s klikanjem gumbov s puščico levo in desno pomikajte po vremenskih napovedih za druge lokacije, ki ste jih dodali.
Dodajanje ali spreminjanje privzetega mestaexpando image
 1. Kliknite gumb »Vreme« Slika gumba »Vreme« v Vrstici Bing v orodju Vrstica Bing.
 2. Kliknite Možnosti.
 3. Naredite nekaj od tega:
  • Če želite na seznam dodati mesto, kliknite Dodaj, vnesite ime mesta, kliknite Iskanje in nato kliknite mesto, ki ga želite dodati.
  • Če želite spremeniti vrstni red prikaza mest, ko kliknete njihove vremenske napovedi, izberite mesto in nato klikajte gumba s puščico gor in dol.
  • Če želite spremeniti privzeto mesto, s seznama izberite mesto in kliknite Nastavi za privzeto. Vaše privzeto mesto je vedno prikazano na gumbu »Vreme« in se prikaže, ko prvič kliknete gumb »Vreme« v orodju Vrstica Bing.
 4. Kliknite Zapri.
Opombe
 • Če ne vidite nekaterih funkcij, opisanih v tej temi, morda nimate nameščene najnovejše različice orodja Vrstica Bing. Če jo želite namestiti, kliknite povezavo Stran za prenos Vrstice Bing.
 • Nekatere tukaj opisane funkcije morda niso na voljo v vaši državi ali regiji.

Sorodne teme

O Vrstici Bing
Izbiranje in organizacija gumbov v Vrstici Bing

See more videos...