Prevajanje spletnih mest

Dovolite, da Vrstica Bing za vas samodejno prevede spletna mesta.

Prevajalnik orodja Vrstica Bing je brezplačna storitev strojnega prevajanja, ki jo lahko uporabljate za takojšen prevod besedila na spletnih mestih v druge jezike. Prevajalnik orodja Vrstica Bing uporablja tehnologijo statističnega strojnega prevajanja Microsoft Translator, ki znane besede in besedne zveze preslika v njihove ustreznike v drugih jezikih. Strojno prevajanje je lahko koristno, saj omogoča, da tuji govorec razume bistvo informacij na spletnem mestu, vendar računalnik ni materni govorec in besedilo, ki je prevedeno strojno, morda ni 100-odstotno ustrezno.

  1. Odprite brskalnik Internet Explorer.
  2. Pomaknite se do spletne strani, ki jo želite prevesti.
  3. Kliknite gumb »Prevedi« Slika gumba »Prevedi« v Vrstici Bing v orodju Vrstica Bing.

    Če gumba »Prevedi« ne vidite, ga dodajte orodju Vrstica Bing. Če želite več informacij, glejte Izbiranje in organizacija gumbov v Vrstici Bing.

  4. V vrstici Prevajalnik na vrhu strani izberite jezik, v katerem želite prikazati spletno mesto.

    Če želite na spletni strani videti preveden stavek v izvornem jeziku, pokažite na njegov prevod.

Če želite več informacij o prevajalniku orodja Vrstica Bing, pojdite na domačo stran orodja Microsoft Translator. Za informacije o podprtih jezikih, pošiljanje povratnih informacij ali v primeru drugih vprašanj o orodju Microsoft Translator glejte Pomoč za Microsoft Translator.

Opombe
  • Če obiščete spletno mesto, ki je v jeziku, ki ni privzeti jezik brskalnika, vas prevajalnik v orodju Vrstica Bing samodejno vpraša, ali jo želite prevesti. Če želite spletno stran prevesti v privzeti jezik brskalnika, v opozorilu, ki se prikaže pod iskalnim poljem v orodju Vrstica Bing kliknite Da.
  • Prevajalnik orodja Vrstica Bing je vklopljen, dokler si ogledujete isto spletno stran. Ko se pomaknete na drugo spletno stran, je prevajalnik v orodju Vrstica Bing izključen, dokler se ne odločite spletnega mesta znova prevesti.

Sorodne teme

O Vrstici Bing

See more videos...