Истраживање матичне странице

Сазнајте како можете да преузмете, детаљније истражите или искључите слику на Bing матичној страници.

Да бисте лакше истражили свет око себе, Bing свакога дана има нову слику, видео запис или панораму на матичној страници.

Начин да сазнате више о теми

Да бисте сазнали више о теми дневне слике, видео записа или панораме, поставите показивач миша изнад слике/видео записа да бисте видели дневни квиз. Сваки квиз на матичној страници садржи информације о теми и везе помоћу које можете да сазнате још више.

Проналажење информација

За информације о слици, видео запису или панорами, поставите показивач миша изнад иконе Информације у доњем десном углу.

Преузимање или чување слике на матичној страници

Можете да преузмете већину дневник слика матичне странице. За преузимање слике поставите показивач миша изнад иконе Информације и кликните на Преузми данашњу слику. Да бисте сачували слику на својој Моје сачуване ставке страници, кликните на икону у облику срца на врху картице Информације.

Прегледање претходних слика

Кликните на стрелице „Претходно“ и „Следеће“ у доњем десном углу слике да бисте видели слике од претходних седам дана.

Прилагодите своју матичну страницу

У горњем десном углу странице кликните на икону са три линије, у оквиру опције Прилагодите своју матичну страницу, кликните на Прикажи траку са менијима или Прикажи вести и интересовања да бисте их приказали или сакрили.

Укључивање и искључивање слике

  • Ако желите да видите сиву позадину уместо дневне слике на матичној страници, употребите ову везу да бисте је искључили.
  • Ако желите да видите дневну слику уместо сиве позадине на матичној страници, употребите ову везу да бисте је укључили.

Постављање Bing локације као матичне странице и претраживача

Користите ове везе за постави Bing.com као матичну страницу и поставите Bing да буде ваш претраживач за овај прегледач. Ако Bing не може аутоматски да постави матичну страницу или претраживач, пратите упутства на екрану.

Будите у току

За новости о матичној страници и другим вестима о услузи Bing, означите да вам се свиђа Bing на локацији Facebook или пратите Bing на мрежи Twitter.

Поједине функције и функционалности које су овде описане нису доступне у свим земљама или регионима.

See more videos...