Како да пријавите забринутост или контактирате Bing

Информације о томе како да пријавите увредљиве резултате, забринутост у вези са интелектуалном својином или друге недоумице у вези са садржајем веб локације.

Ако сте забринути због одређених URL адреса или других информација које се налазе у резултатима претраге, можете то пријавити претраживачу Bing. Пријављивање забринутости неће нужно довести до уклањања URL адресе из резултата претраге. Bing ограничава уклањање резултата претраге на мали скуп околности и услова како би се избегло ограничавање приступа корисницима претраживача Bing релевантним информацијама.

Ако приметите чињеничне грешке или друге проблеме у претраживачу Bing, можете да нас упозорите на то преко везе за повратне информације у дну странице. У наставку погледајте како још можете да нас контактирате и добијете више информација о претраживачу Bing.

Bing API-ји за претрагуexpando image

Ако сте пројектант и имате питања о Bing API-јима за претрагу, кликните овде да бисте видели цене и додатне информације.

Bing странице (бета)expando image

Кликните овде за више информација о унапређењу свог бренда преко Bing страница.

Bing местаexpando image

Ако имате питања о додавању предузећа у Bing или исправљању својих информација, идите на портал Bing места.

Bing мапеexpando image

Ако имате неки проблем са Bing мапама, кликните овде и изаберите дугме за повратне информације у дну странице.

Bing оквир са алаткама за веб мастереexpando image

Ако сте веб мастер или власник локације и имате питања о свом присуству у претраживачу Bing, пријавите се на Bing портал са оквиром са алаткама.

Bing Desktop и Bing Wallpaperexpando image

Апликација Bing Desktop је уграђена у друге производе. Да би се сваког дана додавала нова Bing слика на вашу радну површину, инсталирајте Bing Wallpaper.

Bing апликација за Androidexpando image

Да бисте послали повратне информације о Bing апликацији за Android, пошаљите е-поруку на bfafeedback@microsoft.com

Bing апликација за iOSexpando image

Имате могућност да унесете повратне информације директно у апликацију или да оставите коментар у оквиру продавнице Apple Store.

Форум Bing заједницеexpando image

Постављајте питања и сазнајте одговоре овде.

Напомена

Bing не контролише садржај који веб локације објављују или који се појављује у резултатима Bing претраге. Да бисте осигурали уклањање неког садржаја из резултата претраге, најбоље би било да контактирате веб мастера веб локације која је објавила дотични садржај и да затражите да се тај садржај избрише или уклони. Чак и ако Bing уклони URL адресу из резултата претраге, она ће и даље постојати и може се открити директним одласком на веб адресу све док веб мастер не уклони садржај са њихове веб локације.

See more videos...