Медицинске информације на Bing

Сазнајте како Bing користи стручњацима за преглед садржаја медицинске тематике.

Медицинске информације на Bing пружају поуздани добављачи за садржај медицинске тематике и Bing графикон знања. Информације о свим здравственим стањима прегледа комисија стручњака из области медицине.

Које медицинске информације су доступне на Bing?

  • Медицинска стања: Сазнајте више о узроцима, симптомима, превенцији, компликацијама, дијагнозама, лечењима и стручњацима за консултације.
  • Дијагностички тестови: Како се припремити, шта можете да очекујете, ризици и компликације и како се тумаче резултати теста.
  • Процедуре лечења: Сазнајте више о томе шта можете да очекујете пре, током и након процедура, као и о ризицима и компликацијама.
  • Симптоми: Чести узроци, када се јавити лекару и опције самосталне неге.
  • Лекови: Нежељени ефекти, интеракције и упозорења.

Које изворе Bing користи за медицинске информације?

Информације о лечењу на Bing добављају First Databank и друге веб локације медицинске тематике. Focus Medica пружа информације о здравственим стањима, симптомима, тестовима и процедурама. Ове информације прегледа комисија стручњака из области медицине. Комисија не прегледа одређене Bing термине за претрагу нити резултате приказане за те термине. Чланови комисије тренутно су:

  • др Bo Burns, DO, FACEP, The George Kaiser Family Foundation, председавајући за ургентну медицину (Универзитет у Оклахоми)
  • др Ilya Aleksandrovskiy, доктор медицине (Универзитет у Буфалу)
  • др Patrick Kearns, мастер у области јавног здравља (Медицински факултет Универзитета Harvard), предавач медицине на последипломским студијима (Универзитет у Глазгову), MRCP UK
  • др Rahul S. Gandhi, мастер у области јавног здравља (Медицински факултет Универзитета Harvard), основне студије медицине и хирургије (Универзитет у Окланду)

Када претражујете медицинске информације, можете видети одељак под називом „Људи претражују и“. Те информације потичу од понашања претраге и графикона знања.

Ако тражите симптом, видећете одељак под називом „Сродна здравствена стања“. Тај одељак потиче од понашања претраге и графикона знања. Проверавамо те резултате да бисмо утврдили њихову релевантност.

Како Bing пружа медицинске информације на различитим језицима?

Bing узима податке на енглеском од независних страна и преводи их. Такође, користимо податке са веб локација са садржајем медицинске тематике за одређена тржишта и додајемо информације по потреби. Преводи медицинских информација треба да се користе само као референца и не замењују савет лекара. Корпорација Microsoft није прегледала предметне податке и не можемо да гарантујемо потпуну тачност.

Када треба да затражите савет лекара

Медицинске информације на Bing нису савет лекара и не могу се применити на свакога. Обратите се здравственом раднику ако сте забринути за своје здравствено стање. У случају медицинског хитног случаја, одмах позовите лекара или локални број за хитне случајеве.

Како да пријавите нетачне информације

Ако имате повратне информације о медицинским информацијама на Bing, кликните на везу за повратне информације на дну било које странице.

Напомена

Медицинске информације се пружају само за теме које се највише претражују и не представљају свеобухватни списак стања нити лечења.

See more videos...