Основни подаци о личној безбедности за Моја места

Савет за безбедан рад при креирању места на Bing мапама. Деца испод 13 година старости не би требало да креирају места.

Јавна места могу да се проналазе претрагом и у резултатима се појављују као места која су поставили корисници. Ако листу места конфигуришете тако да буде приватна, људи неће моћи претрагом да проналазе та места, али и даље ћете моћи да делите веб адресу. Пошто су јавна места доступна свима на интернету, предузмите потребне мере предострожности када их чувате.

Прочитајте Windows правила понашања да бисте били сигурни да поштујете смернице. Деца испод 13 година старости не би требало да креирају места.

Користите здрав разум и следеће савете да бисте помогли у очувању безбедности:

  • Увек узмите своју безбедност у обзир: Немојте никакве информације да поставите као јавне ако не желите да странци буду у могућности да их читају. Такође, узмите у обзир безбедност своје породице и пријатеља.
  • Заштитите свој идентитет: Немојте да остављате своје право име, име школе, тима, фирме у којој радите, нити било какве друге информације на основу којих би неко могао да вас идентификује.
  • Заштитите кућну адресу: Немојте странцима рећи где живите.
  • Нека ваше личне обавезе остану приватне: Немојте странцима рећи када ћете бити сами код куће.
  • Прегледајте своје фотографије: Уверите се да се на њима не виде кућни бројеви, регистрационе таблице или неки други подаци на основу којих би неко могао да вас идентификује.
  • Проверите скривене податке: Уверите се да метаподаци или својства ваших фотографија не садрже информације на основу којих би неко могао да вас идентификује.
  • Проверите своје везе: Немојте постављати везе до веб локација или блогова који садрже информације које могу помоћи другим особама да вас идентификују.
  • Помозите у заштити других особа: Немојте да остављате никакве информације на основу којих је могуће идентификовати друге особе и немојте постављати везе до таквих информација, такође не дозволите да други остављају ваше личне информације или везе до њих.

Поједине функције и функционалности које су овде описане нису доступне у свим земљама или регионима.

Сродне теме

Праћење пронађених резултата
Слање повратних информација или пријава проблема

See more videos...