Учествовање у програму за унапређење Bing траке на основу корисничког искуства

Допринесите побољшању квалитета и перформанси Bing траке.

Када користите програм Bing трака, можете да одаберете да учествујете у опционалном програму за унапређење програма Bing трака на основу корисничког искуства. Овај програм прикупља информације о вашем рачунару, претрагама и адресама веб локација које посећујете, као и информације о томе како користите програм Bing трака. Те информације нам помажу да побољшамо квалитет и рад наших производа и услуга, као и да спречимо да безвредна пошта и phishing преваре доспеју у ваше пријемно поштанско сандуче. Када је Bing трака омогућена, прикупљамо информације којим се побољшава систем распоређивања и одређивања релевантности за резултате претраге, као и рад Bing услуга.

Да бисмо заштитили вашу приватност, информације прикупљене преко овог програма не користимо за вашу личну идентификацију, нити ћемо их употребити да вас контактирамо или усмеримо рекламе ка вама. Такође, ове информације чувамо одвојено од информација о налозима које имамо и које вас могу директно идентификовати, као што су име, е-адреса или бројеви телефона. После периода од осамнаест месеци, информације које смо прикупили преко овог програма задржавамо као анонимне или их бришемо.

Приликом инсталације програма Bing трака, пре него што кликнете на дугме Доврши да бисте завршили инсталацију, изаберите да ли желите да учествујете у програму тако што ћете потврдити или опозвати избор у пољу за потврду Побољшај мој утисак при раду.

  1. Отворите веб прегледач.
  2. На десној страни у програму Bing трака, кликните на дугме „Поставке“ Слика иконе за поставке на Bing траци.
  3. Изаберите ставку Квалитет, потврдите избор Не, не желим да учествујем, а затим кликните на дугме Затвори.

Ако не видите функције које су овде описане, можда немате најновију верзију програма Bing трака. Да бисте је инсталирали, посетите локацију Страница за преузимање Bing траке.

Сродне теме

О Microsoft смерницама за приватност и безбедност

See more videos...