Преглед извештаја о временским приликама

На Bing траци можете да видите тренутне временске услове и прогнозу за наредних пет дана.

Помоћу дугмета „Време“ у програму Bing трака можете да прегледате временске услове и прогнозу за градове широм света. Можете и да изаберете подразумевани град и да на самом дугмету „Време“ видите тренутне временске услове у њему.

Преглед извештаја о временским приликамаexpando image

Дугме „Време“ аутоматски приказује графички приказ тренутних временских услова за подразумевану локацију. За више информација о времену урадите нешто од следећег:

 • Да бисте видели детаљне информације о тренутним временским условима и прогнозу за наредних пет дана за подразумевану локацију, кликните на дугме „Време“ Слика дугмета „Време“ на Bing траци.
 • Да бисте видели детаљне информације о тренутним временским условима на другој локацији, кликните на дугме „Време“ Слика дугмета „Време“ на Bing траци, а затим кликните на дугмад са стрелицама налево и надесно да бисте прегледали временске прогнозе за све друге локације које сте додали.
Додавање локација и промена подразумеваног градаexpando image
 1. Кликните на дугме „Време“ Слика дугмета „Време“ на Bing траци у програму Bing трака.
 2. Кликните на дугме Опције.
 3. Урадите нешто од следећег:
  • Да бисте додали град на листу, кликните на дугме Додај, откуцајте назив града, кликните на дугме Претражи, а затим изаберите град који желите.
  • Да бисте променили редослед по коме се приказују градови када се крећете кроз временске прогнозе, изаберите град, а затим кликћите на дугмад са стрелицама нагоре и надоле.
  • Да бисте променили подразумевани град, на листи изаберите жељени град, а затим потврдите избор у пољу за потврду Постави за подразумевано. Временски услови подразумеваног града се увек приказују на дугмету „Време“ и појављују се први када кликнете на дугме „Време“ у програму Bing трака.
 4. Кликните на дугме Затвори.
Белешке
 • Ако не видите функције које су овде описане, можда немате најновију верзију програма Bing трака. Да бисте је инсталирали, посетите локацију Страница за преузимање Bing траке.
 • Поједине функције и функционалности које су овде описане нису доступне у свим земљама или регионима.

Сродне теме

О Bing траци
Одабир и организација дугмади на Bing траци

See more videos...