Превођење веб локација

Омогућите да вам Bing трака аутоматски преводи веб странице.

Преводилац у програму Bing трака је бесплатна услуга машинског превођења коју можете да користите за тренутно превођење текстова са веб локација на друге језике. Bing трака Преводилац користи Microsoft Translator статистичку технологију машинског превођења која упарује познате речи и фразе са њиховим еквивалентима на другим језицима. Машинско превођење je корисно особама које се не служе одређеним језиком као матерњим да схвате суштину информација на некој веб локацији, али машински превод није замена за превод изворног говорника и није увек 100% тачан.

  1. Отворите Internet Explorer.
  2. Идите на веб страницу коју желите да преведете.
  3. Кликните на дугме „Преведи“ Слика дугмета за превођење на Bing траци у програму Bing трака.

    Ако не видите дугме „Преведи“, додајте га у програм Bing трака. За више информација погледајте Одабир и организација дугмади на Bing траци.

  4. На траци Преводилац на врху странице изаберите језик на којем желите да се прикаже веб локација.

    Да бисте видели преведене реченице са веб странице на оригиналном језику, поставите показивач миша на превод.

Више информација о Преводиоцу у програму Bing трака потражите на матичној страници услуге Microsoft Translator. Више информација о подржаним језицима, слању повратних информација и другим питањима о услузи Microsoft Translator потражите на локацији Microsoft Translator помоћ.

Белешке
  • Када посетите веб страницу која није написана на подразумеваном језику прегледача, Преводилац у програму Bing трака ће вас аутоматски питати да ли желите да је преведете. Да бисте превели веб страницу на подразумевани језик прегледача, у обавештењу које се приказује испод поља за претрагу у програму Bing трака изаберите опцију Да.
  • Преводилац у програму Bing трака остаје укључен докле год се налазите на истој веб страници. Када пређете на другу веб страницу, Преводилац у програму Bing трака се искључује док не одлучите да поново нешто преведете.

Сродне теме

О Bing траци

See more videos...