Ажурирање Bing траке

Увек користите најновију верзију Bing траке.

У тиму услуге Bing стално радимо на томе да побољшамо Bing трака унапређујући постојеће функције и креирајући нове у којима ћете уживати. Ово ажурирање програма Bing трака се одвија аутоматски и није потребно да било шта предузимате.

Ако објавимо нову функцију или направимо значајно побољшање постојеће функције, евентуално ћете видети обавештење које ће вас информисати о исправци.

  • Некада ће се ново дугме одмах појавити у програму Bing трака са новом иконом и индикатором Ново.
  • Некада морате ручно да додате ново дугме да би било видљиво у програму Bing трака. На десној страни у програму Bing трака кликните на икону за поставке Слика иконе за поставке на Bing траци. Дугмад коју је могуће додати у програм Bing трака приказује се у левој колони. Да бисте додали неко дугме, изаберите га на листи Дугмад коју можете да додате, а затим кликните на дугме Додај. За више информација погледајте Одабир и организација дугмади на Bing траци.
Напомена

Ако не видите функције које су овде описане, можда немате најновију верзију програма Bing трака. Да бисте је инсталирали, посетите локацију Страница за преузимање Bing траке.

Сродне теме

О услузи Microsoft Update
Инсталирање Bing траке

See more videos...