Filtrera bilder efter licenstyp

Använd licensfiltret för att söka efter bilder som kan vara tillgängliga för personlig eller kommersiell användning.

När du vill hitta bilder som du kan använda, dela eller ändra för antingen personlig eller kommersiell användning, använd licensfiltret. Det här filtret är baserat på Creative Commons licensieringssystem. Välj ett filteralternativ för att se bildresultat som matchar din användning.

Om filtrering av licens

Dessa är de alternativ som du kan sortera efter och hur du kan använda dem:

  • Publik domän: Bildens skapare har avstått från sina exklusiva rättigheter, i största möjliga utsträckning som lagen medger. Läs mer om detta.
  • Gratis att dela och använda: Du kan dela och använda dem. Ändring eller redigering är eventuellt inte tillåtet. Att ändra, dela och använda dem för kommersiella syften är eventuellt inte tillåtet. Detta alternativ har i regel de flesta resultaten.
  • Gratis att dela och använda kommersiellt: Du kan dela och använda dem för personligt eller kommersiellt syfte. Ändra eller redigera för personliga eller kommersiella syften är inte tillåtet.
  • Gratis att ändra, dela och använda: Du kan ändra, dela och använda dem. Att ändra, dela och använda dem för kommersiella syften är eventuellt inte tillåtet.
  • Gratis att ändra, dela och använda kommersiellt: Du kan ändra, dela och använda dem för personligt eller kommersiellt syfte. Detta alternativ har i regel minst resultat.

När du har hittat en bild

När du hittar en bild som du vill ha, gå till webbplatsen för bilden och fastställ aktuell licens för bilden. Gå sedan till gå till Creative Commons webbplats och se till att du läser igenom och förstår licensen och dess bestämmelser, begränsningar och attributionskrav. När du är klar bör du veta hur och när du kan använda bilden.

Kommentar

Bing inte kontrollera eller representera att en särskild licens är kopplad till en bild eller att du kan använda bilden under den licensen.

Om du har frågor om licenser, kontrollera Vanliga frågor och svar om Creative Commons.

Om det filtrerade resultatet inkluderar bilder som inte matchar den markerade licensen, klickar du på Feedback längst ned på den bildresultat och berättar om det.

See more videos...