Rapportera ett problem eller kontakta Bing

Information om hur du rapporterar resultat med stötande innehåll, problem med immateriella rättigheter eller andra problem med innehållet på en webbplats.

Om du anser att det finns problem med en viss webbadress eller annan information i sökresultat kan du rapportera dessa till Bing. Att ett problem rapporteras till Bing leder inte alltid till att en webbadress tas bort från sökresultat. Bing begränsar borttagning av sökresultat till ett begränsat antal omständigheter för att inte Bing-användarnas åtkomst till relevant information ska begränsas.

Om du ser faktafel eller andra problem på Bing, kan du meddela oss via Facebook-länken längst ned på sidan. Nedan hittar du andra sätt att kontakta oss och få mer information om Bing.

API:er för Bing-sökningexpando image

Om du är en utvecklare och vill fråga om API:er för Bing-sökning, klickar du här för priser och annan information.

Bing Pages (beta)expando image

Klicka här om du vill ha mer information om hur du kan stärka ditt varumärke med Bing Pages.

Bing Placesexpando image

Om du har frågor om hur du lägger till ditt företag på Bing eller korrigerar din information går du till Bing Places-portalen.

Bing-kartorexpando image

Om du har problem med Bing-kartor klickar du här. Välj sedan feedback-knappen längst ned på sidan.

Bing Webmaster Toolboxexpando image

Om du är webbadministratör eller äger en webbplats och du har frågor om din närvaro på Bing, loggar du in på Bing Toolbox-portalen.

Bing Desktop och Bing Wallpaperexpando image

Bing Desktop har inkorporerats i andra produkter. Om du vill lägga till en ny Bing-bild på skrivbordet varje dag installerar du Bing Wallpaper.

Bing-appen för Androidexpando image

Om du vill lämna feedback om Bing-appen för Android, skicka e-post till bfafeedback@microsoft.com

Bing-appen för iOSexpando image

Du kan ge feedback direkt i appen, eller skriva en kommentar i Apple Store.

Bing-forumetexpando image

Ställ frågor och få svar här.

Kommentar

Bing har inte kontroll över innehåll som webbplatser publicerar eller som visas i Bing-sökresultat. Om du vill försäkra dig om att innehåll tas bort från sökresultat, är det bäst att du kontaktar webbadministratören för den webbplats som har publicerat innehållet du vill ska tas bort. Även om Bing tar bort webbadressen från sökresultat, kommer den ändå att finnas kvar och kan hittas om någon går direkt till webbadressen till dess att webbadministratören tar bort innehållet från webbplatsen.

See more videos...