Använda visuell sökning i Bing

Se hur du söker i Bing med hjälp av en bild.

Med visuell sökning kan du söka på webben med hjälp av en bild i stället för text. Du kan använda visuell sökning för att hitta liknande bilder, produkter, sidor som innehåller en bild och till och med recept.

Så här använder du visuell sökning

• Välj fliken Bilder överst på någon sökresultatsida eller gå till Bing-bilder.
  • Välj kameraikonen i sökrutan

På en stationär eller bärbar dator kan du:

• Dra en bild (från Bing, en annan webbplats eller en fil på datorn) till rutan
  • Ta ett foto med webbkameran
  • Bläddra bland/ladda upp bilder från datorn
  • Klistra in en bild eller URL

Obs! Datorn måste ha en webbkamera för att använda visuell sökning.

På en mobilenhet kan du:

• Ta ett foro
  • Använda en bild som har sparats på enheten
  • Bläddra och ladda upp sparade bildfiler

Bing gör en sökning på webben med hjälp av bilden. Sökresultaten omfattar sidor där bilden används, relaterade bilder och annan information.