Välja om du vill vara med i förbättringsprogrammet för Bing Bar

Bidra till att förbättra kvalitet och prestanda i Bing Bar.

När du använder Bing Bar, kan du välja om du vill delta i det valfria Bing Bar Experience Improvement Program som samlar information om din dator, sökningar, adresser till webbplatser du besöker och hur du använder Bing Bar. Med den här informationen kan vi förbättra kvaliteten och prestandan i våra produkter och tjänster och bidra till att skräppost och nätfiske inte når din inkorg. När Bing Bar är aktiverad samlar vi information för att förbättra sökningens ranking och relevans och Bing-tjänsternas prestanda.

För att skydda din integritet använder vi inte någon information som samlas in via detta program i syfte att identifiera eller kontakta dig eller för att skicka någon riktad reklam. Vi lagrar denna information separat från kontoinformation som kan användas för att identifiera dig, som namn, e-postadress och telefonnummer. Vi anonymiserar eller raderar all information som samlas in via detta program arton månader efter varje insamlingstillfälle.

När du installerar Bing Bar, kan du välja om du vill delta genom att markera eller avmarkera kryssrutan Förbättra min upplevelse innan du klickar på Slutför för att slutföra installationen.

  1. Öppna webbläsaren.
  2. På höger sida av Bing Bar, klickar du på inställningarknappen Image of the Bing Bar settings icon.
  3. Klicka på Kvalitet, markera Nej, jag vill inte delta och klicka sedan på Stäng.

Om du inte ser de funktioner som beskrivs här kanske du inte har den senaste versionen av Bing Bar. För att installera går du till Bing Bar-hämtningssida.

Närliggande ämnen

Om Microsofts sekretess- och säkerhetspolicy

See more videos...