Visa väderrapporter

Se aktuella väderförhållanden och en femdagars prognos på Bing Bar.

Med hjälp av väderknappen i Bing Bar kan du visa väderförhållanden och prognoser för flera städer över hela världen. Du kan även välja en standardort och visa de aktuella väderförhållandena i en översikt, som visas på själva väderknappen.

Visa en väderrapportexpando image

På väderknappen visas automatiskt en grafisk översikt över de aktuella väderförhållandena på din standardplats. Om du vill visa mer väderinformation kan du göra något av följande:

 • Om du vill visa detaljerad information om de aktuella väderförhållandena och en femdygnsprognos för en standardplats klickar du på väderknappen Image of the Weather button on Bing Bar.
 • För att visa detaljerad information om aktuella väderförhållanden på en annan plats klickar du på vädeknappen Image of the Weather button on Bing Bar, och sedan på vänster och höger pilknapp för att bläddra igenom väderprognoser för alla platser du lagt till.
Lägga till en plats eller ändra standardortexpando image
 1. Klicka på väderknappen Image of the Weather button on Bing Bar i Bing Bar.
 2. Klicka på Alternativ.
 3. Gör något av följande:
  • Om du vill lägga till en ort i listan klickar du på Lägg till, skriver namnet på orten, klickar på Sök och sedan på önskad ort.
  • Om du vill ändra ordningen på städerna som de visas när du bläddrar igenom väderprognoserna markerar du orten och klickar sedan på upp- eller nedpil.
  • Om du vill ändra standardort markerar du önskad ort i listan och klickar på Ange som standard. Standardortens väder visas alltid på väderknappen och visas även först när du klickar på väderknappen i Bing Bar.
 4. Klicka på Stäng.
Kommentarer
 • Om du inte ser de funktioner som beskrivs här kanske du inte har den senaste versionen av Bing Bar. För att installera går du till Bing Bar-hämtningssida.
 • Vissa funktioner som beskrivs här kanske inte är tillgängliga i ditt land eller din region.

Närliggande ämnen

Om Bing Bar
Välja och organisera knappar i Bing Bar

See more videos...